El pròxim dilluns 10 d’octubre s’inicien les obres al Bosquet de Can Sedó

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 00:00

A partir de demà 6 d’octubre quedaran tancades les zones afectades per les obres al Bosquet de Can Sedó, que començaran el dilluns 10 d’octubre. Les entitats i serveis afectats ja han estat informats d'aquest fet. 

Aquestes obres es fan amb l’objectiu de formar una xarxa de calor amb una caldera de biomassa en aquest equipament municipal, canviant el sistema energètic. Les instal·lacions funcionen actualment amb gas i gasoil, i passaran a funcionar amb fusta de proximitat, reafirmant el compromís de l'Ajuntament cap a un futur més verd, amb un consum més ecològic i sostenible readaptant-nos als nous temps i les noves normatives. Està previst que en un període de 6 mesos les obres quedin enllestides. 

A causa d’aquests treballs es tancarà la zona afectada i es mantindrà la resta del bosquet operatiu. Es mantindrà l’accés de vianants del carrer Rocacorba, així com l’accés als banys de l’edifici del bosquet.  

A més, també es faran treballs de millora a l’edifici del Bosquet de Can Sedó. L’espai Jove El Kastell – SIOAJ i l’Espai Draks es traslladen, fins a nova indicació, a l’edifici de l’escola Ramona Calvet. Aquests treballs també començaran el dilluns 10 d’octubre, i tindran una durada de 3 mesos.  

Darrera actualització: 05.10.2022 | 17:15

Imatges