La Fira de l’Estudiant se celebra de forma online

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

Des d'avui i fins divendres, es programen diferents activitats i xerrades d'interès, especialment, pel alumnes de 3r i 4t d’ESO de l'IE Castellterçol.

La 28 edició de la Fira de l'Estudiant ha començat avui dimecres 15 d'abril i se celebrarà fins aquest proper divendres dia 17. La particularitat d'enguany és que es fa de forma online a causa del confinament que estem vivint a nivell social.

Es tracta d'una fira d’orientació acadèmica i professional especialment pensada pels alumnes que acaben l’ESO, els de Cicles Formatius i els de Batxillerat, però també és interessant per a qualsevol persona interessada en la seva formació o simplement a persones que vulguin saber què es fa al nostre entorn. Així, en el cas de Castellterçol afecta sobretot als alumnes que estan acabant l'ESO a l'Institut Escola Castellterçol.

Entre les iniciatives, demà dijous 16 d’abril, es duran a terme les sessions d’orientació individual amb la nostra referent de l’EAP. Per apuntar-se, cal enviar un correu electrònic a orientaciofira@gmail.com. És una gestió molt important, especialment, pels alumnes de 4t d’ESO que encara no hagin decidit què fer el curs vinent.

D'altra banda, aquest divendres 17 d’abril a les 12 del migdia, hi haurà una xerrada via Zoom de José Alonso, formador i consultor social, sobre “Identifica i entrena les teves competències”, .pensada per alumnes de batxillerat i cicles formatius.

La Fira de l'Estudiant es pot visitar en aquest enllaç: https://www.firaestudiant.cat/

A més, podeu descarregar el dossier de la fira a Dossier Visita E-Fira.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 15:31