L'Ajuntament treballarà per assolir un major grau de maduresa digital

Dimecres, 17 de gener de 2024

El passat 11 de gener, el consistori es va reunir amb l'AOC, el Consorci Administració Oberta de Catalunya, per conèixer les mesures a implementar a fi i efecte d’assolir l’any vinent una millor nota en l'Índex de Maduresa Digital.

La setmana passada diferents representants de l’Ajuntament es van reunir amb David Pastor i Marta Cànovas, de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC), a fi de treballar en la millora de l’Índex de Maduresa Digital (IMD) del consistori, que actualment és de 66 punts sobre un total de 100.

En aquesta trobada, l’AOC va expressar el seu compromís de col·laboració per tal que l’Ajuntament pugui implementar mesures que possibilitin l’assoliment d’una major puntuació. Per part de l’Ajuntament, existeix la voluntat d’intentar aconseguir els 100 punts l’any 2024, una fita que s’emmarca en l’aposta que fa el consistori per seguir modernitzant l’administració i preparar-la per als reptes del futur.

Des de l’Ajuntament es va fer una valoració molt positiva de la trobada i ja s’han començat a posar en marxa algunes de les mesures que es van esmentar a la reunió.

Què és l'Índex de Maduresa Digital?

L'ÍMD és un indicador que avalua el grau de maduresa de la transformació digital d'un ens públic. Es calcula mitjançant la suma ponderada de més de 30 indicadors relacionats amb el govern digital de 988 entitats locals catalanes, entre elles, l'Ajuntament de Castellterçol.  

 

Darrera actualització: 17.01.2024 | 12:15