L'OnCodines Trail 2024 farà parada a Castellterçol el 13 d'abril

Diumenge, 1 d’octubre de 2023

La nova edició de l'OnCodines Trail passa de 2 a 3 itineraris

El prestigiós esdeveniment esportiu OnCodines Trail 2024 farà parada a Castellterçol el proper 13 d'abril. L'esdeveniment, conegut per la seva missió solidària en la lluita contra el càncer, va fer públiques algunes novetats per a l'edició d'aquest any, en un acte a Granollers el passat divendres 29 de setembre.

Una de les principals novetats és l'expansió de l'oferta de recorreguts, passant de 2 a 3 itineraris. Aquesta ampliació permetrà als participants triar el nivell de desafiament que millor s'ajusti a les seves habilitats i objectius. Una altra gran novetat és la reedició de "La Petita OnCodines", una ruta dissenyada per a aquells que desitgen una experiència menys intensa, però igualment gratificant. Aquest recorregut ofereix l'oportunitat de gaudir de la bellesa natural de la zona sense la pressió d'un trajecte més llarg i complicat.

L'OnCodines Trail 2024 col·labora amb Oncovallès, la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia i el Barcelona Brain Health Initiative de l'Institut Guttmann. Organitzacions conegudes per la seva dedicació a la investigació i el suport als afectats pel càncer i altres malalties neurològiques.

Darrera actualització: 2.10.2023 | 21:11