Obert el període de votació del concurs fotografia pel calendari municipal del 2021

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 00:00

La temàtica del concurs seran aquelles imatges que representin Castellterçol i les diferents formes de l’aigua.

L’Ajuntament de Castellterçol convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari del municipi per l’any 2021. Aquest concurs està obert a totes les persones aficionades a la fotografia, de qualsevol edat i procedència, i cadascú pot presentar un màxim de 5 fotografies inèdites, que no s'hagin presentat a cap altre concurs.

La temàtica del concurs són aquelles imatges que representin Castellterçol i les diferents formes de l’aigua. L’aigua dóna vida al nostre poble. Podeu fer fotos de fonts, basses, torrents, poues de gel, poues de neu, safarejos. També paisatges de pluja o neu, piscines, abeuradors d’animals, pagesos regant l’hort, berenars a la font... totes aquelles formes que l’aigua té la sorprenent capacitat d’adoptar. Poden ser dins del poble o dels afores, però sempre s’ha de certificar que la fotografia s’ha fet a Castellterçol.

Els participants tenen temps de presentar les seves fotografies al correu calendaricastell@gmail.com fins el dijous 29 d’octubre de 2020. Totes les fotos han de ser en forat apaïsat, sense marca d'aigua ni identificació.

Ara s'inicia el període de votació de les fotografies presentades. Des d'avui, 2 de novembre, i fins el proper dijous 12 de novembre, totes les persones que vulguin podran votar a través de la pàgina del facebook de l'Ajuntament, fent un "m'agrada" o un "m'encanta" a la fotos o fotos que més agradin. La fotografia més premiada a la xarxa social del Facebook serà la portada del calendari i la resta de fotografies seran escollides per un jurat popular que serà assignat per la Comissió de Promoció Econòmica i Turisme després de finalitzar la votació popular.

AQUÍ trobareu l'accés de l'àlbum de fotografies per poder votar.

Darrera actualització: 03.11.2020 | 09:59