Parlem sobre salut

Dimecres, 20 d'abril de 2022 a les 00:00

El pròxim 10 de maig les Escoles Velles acolliran una xerrada sobre incontinència urinària en el marc de les xerrades sobre salut

 

Et trobes malament i no saps per què? Quina simptomatologia presenta la hipertensió? Aquests són només algunes de les preguntes a les quals volem donar resposta en el Cicle de Xerrades sobre la Salut a càrrec del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.

Ser capaços de detectar els primers símptomes de qualsevol patologia ajuda a escurçar o acabar amb possibles dolors que poden arribar a ser molt molestos. A través d'aquestes xerrades, es pretén estar millor informats sobre algunes de les malalties que més afecten la tercera edat. La primera xerrada, que tindrà lloc el pròxim 10 de maig, tractarà sobre la incontinència urinària: coneixerem els seus símptomes per a la seva detecció precoç així com els hàbits o consells que cal seguir per poder continuar amb el dia a dia.

Al juny la temàtica sobre la xerrada girarà entorn la hipertensió i les dietes que ajuden a mantenir a ratlla la nostra pressió entre altres aspectes.

Anima't i informa't!

Pròximes xerrades:

10 maig - Incontinència urinària

7 de juny – la hipertensió

Quan: 17.30 h

On: Escoles Velles, Castellterçol

Darrera actualització: 20.04.2022 | 17:03