Participa en el 8è concurs de fotografia!

Dimecres, 26 de juliol de 2023

Apunta't a la 8a edició del concurs de fotografies "Castellterçol, un plató de cine" i captura els millors espais cinematogràfics del municipi 

L’Ajuntament de Castellterçol convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari del municipi per l’any 2023. El concurs "Castellterçol, un plató de cine" està obert a totes les persones aficionades a la fotografia, de qualsevol edat i procedència, i cadascú pot presentar un màxim de 5 fotografies inèdites, que no s'hagin presentat a cap altre concurs. Així que treu la pols de la teva càmera i atrapa els millors paisatges cinematogràfics de Castellterçol participant en el 8è Concurs de Fotos.

Què busquem?
Moments on la llum, la foscor, l’ombra o les textures fan que es converteixin en llocs espectaculars. Espais o escenes que ens recordin a èpoques antigues. Carrers, boscos, cases, masies o paisatges que ens deixen amb la boca oberta o que ens provoquen nostàlgia, alegria, romanticisme i inclús por. També us convidem a jugar a l’hora de titular les fotografies. Potser podeu fer referència a pel·lícules reals (Joc de Trons a Castellterçol) o totalment inventades per vosaltres (L’Anla i l’assassinat de la filatura). Qui sap, potser després d’això, l’Steven Spielberg decideix gravar la segona part de “E.T.” durant una posta de sol a la Creueta!

Com concursar? 
Cada participant podrà presentar un màxim de 5 fotos inèdites que haurà d'enviar a través del correu calendaricastell@gmail.com. Les imatges han de ser apaïsades (horitzontals) i de bona qualitat; a més a més, caldrà especificar el lloc del municipi on s'ha fet la fotografia. En cas de no complir aquests requisits, la fotografia serià automàticament descartada.
 
Molta sort a tots i totes! 

Darrera actualització: 26.07.2023 | 17:01