Participa en el concurs de fotografia pel calendari municipal del 2022

Dissabte, 17 de juliol de 2021

La temàtica del concurs seran aquelles imatges que representin Castellterçol i els seus carres de pedra.

L’Ajuntament de Castellterçol convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari del municipi per l’any 2022. Aquest concurs està obert a totes les persones aficionades a la fotografia, de qualsevol edat i procedència, i cadascú pot presentar un màxim de 5 fotografies inèdites, que no s'hagin presentat a cap altre concurs.

La temàtica del concurs són aquelles imatges que representin Castellterçol i els carrers de pedra. Castellterçol és ple de carrers antics amb molt d’encant, ens ho expliques amb imatges?

Podeu fer fotos de qualsevol carrer del poble que us sembli bonic. Busquem llindes antigues, balcons, torratxes plenes de flors, portals, façanes amb rellotges de sol o murals de ceràmica. També detalls curiosos que donen caràcter i color als nostres carrers: el detall ornamental d’una finestra, una picaporta original, el nom d’una casa, roba estesa, una gat sobre una teulada, veïns que passegen. Ens agrada el patrimoni però també ens agrada la vida!

Els participants tenen temps de presentar les seves fotografies al correu calendaricastell@gmail.com fins el dijous 29 d’octubre de 2021. Totes les fotos han de ser en forat apaïsat, sense marca d'aigua ni identificació i s’ha de certificar que els fotografies s’han fet a Castellterçol indicant el nom del carrer.

Darrera actualització: 17.07.2021 | 13:48