Ponsèties com a regal d'agraïment a la Gent Gran

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest any l’Ajuntament ha decidit canviar el format de les visites a les cases de la gent més gran del poble. Al desembre hi ha la tradició de visitar les persones que tenen 75 anys o més i que estan empadronades soles o amb persones d’igual edat o superior. En la visita s’acostuma a entregar-los un detall i felicitar-los les Festes. Enguany es vol aprofitar aquesta visita per agrair-los l’esforç que fan quedant-se a casa i tenint poc contacte, o nul en algunes ocasions, amb l’exterior per contribuir al bé comú en aquest moment de pandèmia.

Aquest agraïment es materialitzarà amb una ponsètia, la flor de Nadal, perquè els seus colors forts i alegres transmeten el missatge que se’ls vol fer arribar: gràcies per l’esforç de recolliment en una etapa de la vida que us toca gaudir de les relacions socials, de la família i de l’efecte dels altres. Desitgem que la ponsètia alegri aquestes hores de recolliment que viviu en nom del benefici comú.

Les ponsèties es repartiran durant el mes de desembre, abans de les dates de Nadal, i per fer-ne el repartiment l’Ajuntament necessitarà entre 10 i 15 persones voluntàries. Totes aquelles persones d’entre 18 i 60 anys que es vulguin oferir i registrar com a voluntàries, poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 667.870.075.

 

Darrera actualització: 01.12.2020 | 19:45