Què en sabem de Castellterçol?

Dissabte, 18 d'abril de 2020 a les 00:00

Què en saps de la història de Castellterçol? L’Ajuntament, Ràdio Castellterçol i veïns i veïnes del poble hem organitzat un joc que consisteix a respondre una sèrie de preguntes al voltant del nostre poble.

Respon a través de les xarxes a la pregunta que cada dia, a les 9 h del matí, l’Ajuntament llençarà a través de totes les seves xarxes socials i web i que en coneixeràs la resposta després del butlletí informatiu de les 19 h de la tarda a Ràdio Castellterçol, acompanyada d’una breu explicació de la mà d’un col·laborador local.

Així des de les 9 h del matí fins a les 19 h de la tarda tindràs temps de descobrir la pregunta i buscar la resposta per compartir-la per les xarxes socials amb l’etiqueta #joccastellterçol i el número de la pregunta.

Recordeu que podeu escoltar Ràdio Castellterçol en directe al 107.0 de la FM o per internet a través de la pàgina https://radiocastelltersol.com.

Després del programa, per aquells que no hagin pogut escoltar-lo en directe, l’Ajuntament penjarà en les seves xarxes socials la solució a la qüestió.

En les imatges adjuntes en aquesta notícia trobaràs la pregunta del dia i a partir de les 19.30 h de la tarda la resposta!

Sort i a jugar!

 

Darrera actualització: 06.05.2020 | 19:25