S’aprova inicialment el catàleg de masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

En el Ple del passat 25 de maig es va aprovar inicialment el pla especial urbanístic del catàleg de masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable. Després de la publicació al DOGC s’iniciarà un procés de consulta pública per poder realitzar al·legacions.

Consulta de l'expedient.

EL TERMINI DE PRESENTACIÓ D'AL.EGACIONS FINALITZA EL 24 DE SETEMBRE DEL 2021.

El catàleg simplifica i facilita la tramitació de llicències d’obres i activitats en les edificacions que hi són incloses. La inclusió de les edificacions al catàleg es realitza d’acord als criteris fixats per la legislació urbanística.

Amb aquest document es busca agilitzar els tràmits i el ventall d’actuacions a realitzar en aquestes construccions per facilitar els processos als propietaris.

De manera simultània, s’ha aprovat inicialment la modificació puntual del Pla General d’Ordenació de Castellterçol, amb l’objectiu de donar competències al Pla Especial de Masies, cases rurals i altres construccions en sòl no urbanitzable (PEM) i facilitar així la conservació i desenvolupament dins dels usos admesos per la legislació urbanística d’aquestes construccions

Darrera actualització: 08.09.2021 | 08:58