Servei de desinfecció en instal·lacions de concurrència pública com a prevenció contra el coronavirus

Dissabte, 25 d'abril de 2020 a les 00:00

Seguint recomanacions de la Secretaria de Salut Pública, a Castellterçol s’iniciarà la propera setmana les tasques de neteja i desinfecció de tots els equipaments municipals per tal que un cop es restableixi els primers estrats de desconfinament estiguin preparats per refer el seu servei.

Així des de l’Ajuntament s’està treballant per minimitzar els riscos de contagi per la població en general i en aquest marc s’han plantejat diverses accions com la desinfecció, per part d’una empresa especialitzada, dels següents equipaments municipals: camp de futbol, Institut, CAP, Cal Recader, Sala de Lectura, Ajuntament, Llar d’infants municipal, Escoles Velles, CEIP Ramona Calvet, Pavelló, edifici del Bosquet de Can Sedó i l’Anla a partir del dilluns 27 d’abril.

Recordem que per resolució d'Alcaldia està prohibida l'entrada als equipaments municipals llevat de l’Ajuntament si el tràmit o gestió no es pot fer per via telemàtica o telefònica. 

El consistori vol recordar a la població que aquests treballs es realitzen per oferir més mesures de prevenció però que la principal eina contra la propagació del virus és quedar-se a casa.

Darrera actualització: 25.04.2020 | 08:50