Tot a punt per a la 6a temporada professional d’arts escèniques “El Centru"

Dimecres, 29 de març de 2023

El pròxim 29 d’abril es donarà el tret de sortida a una nova temporada que s’allargarà fins al novembre i que inclourà 7 representacions de teatre, música i dansa

 

La 6a temporada d'El Centru ja és aquí. Aquest mateix mes d'abril, més concretament el dissabte 29, s'iniciarà una nova programació d'espectacles professionals a Castellterçol. Durant els propers mesos, alguns dels millors espectacles del territori català passaran pel municipi.

Un any més, des de l'organització d'El Centru i l’Ajuntament, treballen per tal que aquest projecte esdevingui motor cultural de Castellterçol i un referent comarcal.

Aquesta nova temporada de programació inclou fins a 7 espectacles de diferents disciplines artístiques com el teatre, la música i la dansa. El tret de sortida es donarà el 29 d'abril amb l'obra de teatre 'El mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai', autoria i direcció de Xavier Bobés i Alberto Conejero. Successivament, un cop al mes, s'han programat la resta d'espectacles que acabaran el 25 de novembre amb l’obra 'Tranquila. Celeste canta chavela'.

El maig serà el torn de la música, de la mà de Guillem Roma que presentarà el seu cinquè i últim disc, 'Postureo real' (U98 Music), un àlbum on canta a l'amor i a l'amistat sense deixar de banda una forta crítica al moment actual marcat per les xarxes socials, per les façanes i el postureig. La música alegre i optimista acompanya les melodies de l'àlbum, tot i la crítica de fons d'alguns dels temes. L’actuació serà el dissabte 13 de maig.

'Chakai', que significa cerimònia del te, és el nom de l'espectacle del mes de juny. La Cia Dansinvitro, sota la direcció de Marta Dalmau, portarà la dansa contemporània a Castellterçol amb aquest muntatge que parla del conflicte individual en una societat gregària. Una atmosfera visual i musical que evoca a l'espectador a fer un viatge poètic i cíclic. Serà el dissabte 24 de juny.

Al novembre tornarà a tenir protagonisme el teatre amb 'Hamlet 0.1', sota l'autoria i direcció de Sergi Bebel i la interpretació d'Enric Cambray. Babel reconverteix el primer acte d'aquesta clàssica tragèdia en una veritable stand up comedy. Aquesta proposta serà el dissabte 22 de juliol.

Tot seguit, serà el torn d' 'Els secundaris' i 'La pell fina', dissabte 23 de setembre i dissabte 28 d'octubre, respectivament. 'Els secundaris' és una comèdia que fa un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. I 'La pell fina' és una obra que reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos.

Finalment, el dissabte 25 de novembre, el nou cicle de programació professional d'El Centru tancarà amb música 'Tranquila. Celeste canta chavela', un viatge per la vida de Chavela Vargas, una cantant mexicana, pionera de l'univers LGTBI, que fa 10 anys que va morir. Celeste Alías és qui encarna aquesta artista, explorant noves sonoritats acompanyada de dos talentosos músics: el guitarrista Santi Careta i el bateria Oriol Roca.

Us deixem un resum de la programació d'aquesta 6a temporada:

29 d'abril, 'El mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai' (teatre)
13 de maig, Guillem Romà (música)
24 de juny, 'Chakai' (dansa)
22 de juliol, 'Hamlet 0.1' (teatre)
23 de setembre, 'Els secundaris' (teatre)
28 d'octubre, 'La pell fina' (teatre)
25 de novembre, 'Tranquila. Celeste canta chavela' (teatre)

Totes les obres són a les 21 h, al Centre Espai Escènic. Les entrades es poden adquirir a través del portal web www.elcentru.com.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 15:49