Tot a punt per a la Cavalcada de Reis 2024

Dijous, 4 de gener de 2024

Com a novetat, enguany l’Associació de Reis de Castellterçol compta amb una col·laboració especial: el Club Futbol Castellterçol, que celebra el seu centenari. Per aquest motiu, s’ha escollit l’equipament esportiu com a punt de rebuda dels Reis Mags. 

La Cavalcada de Reis de Castellterçol, un dels dies més esperats pels infants del poble, tindrà lloc el proper 5 de gener i començarà a les 17:15 h amb una xocolatada a l’entrada del camp de futbol. Seguidament, a les 18 h, arribaran Ses Majestats els Reis d’Orient disposats a omplir de màgia el municipi i despertar somriures d’orella a orella a tots els nens i nenes. 

L'itinerari de Ses Majestats pels carrers del poble serà el següent: baixada per la carretera de Castellcir, carrer Cebrià Calvet, carrer de Barcelona, carrer del Mig, plaça Prat de la Riba i avinguda Ramon Albó fins al pavelló.

Un cop finalitzada la Cavalcada, tindrà lloc el pregó del patge i l’alcalde de Castellterçol, Toni Massot, lliurarà les claus del poble als Reis d’Orient perquè puguin deixar tots els regals a les llars dels nens i nenes. 

La jornada finalitzarà amb el ball dels Angelets i una entrega de regals.  

 

Darrera actualització: 4.01.2024 | 10:36