Centre Espai Escènic

El Centre, Espai Escènic, és l’àgora cultural de Castellterçol. Es tracta d’un petit teatre que té un ús múltiple. Anualment recull una programació diversa de teatre, música, dansa i cinema. També l’utilitzen les entitats del poble per a fer-hi activitats, com espectacles, xerrades o presentacions.

La història d’aquest petit teatre es remunta al 1862, quan es va crear un lloc de trobada per a la població de Castellterçol, el Centre Moral. S’hi feia teatre i cinema, fins que va quedar obsolet i es tancar al 1996. Durant una llarga dècada l’equipament va quedar inactiu. Fins que es va restaurar i posar al dia. Al febrer del 2007 es va tornar a inaugurar.

Ara és un espai on es realitzen activitats programades durant tot l'any tan per a joves com per adults. No solament es realitzen actes musicals sinó també infantils, teatrals i altres relacionats amb les arts escèniques. Amb el nom de El Centru, organitza una programació professional de teatre música i dansa. També acull la mostra de teatre Amateur Escena42,  el cicle per a escoles i instituts Anem al Teatre i la programació de cinema del Cineclub.

Centre Espai Escènic:  Plaça del Racó

Informació i entrades:   https://elcentru.com/

Lloc web: elcentru.com/
Darrera actualització: 27.05.2020 | 12:52