Àrea d'Atenció a les Persones

Des de l’Àrea d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Castellterçol posem a disposició de tots els veïns aquesta adreça de correu electrònica perquè ens feu arribar suggerències i propostes entorn a activitats, necessitats i serveis relacionats amb salut comunitària i benestar social.

Ens podeu fer arribar qualsevol consulta relacionada amb els diferents àmbits:

SERVEIS SOCIALS: els informem que disposem d’un equip de Serveis Socials, ubicat al Centre d’Atenció Primària (baixos) al Passatge Faedis s/n, que té com a objectiu garantir les necessitats bàsiques de la ciutadania, posar atenció al manteniment de la seva autonomia personal i promoure el desenvolupament de les capacitats personals, en un marc de respecte per la dignitat de les persones.

També ens podeu fer consultes sobre serveis i necessitats de la infància, la joventut, dones, persones grans i persones amb discapacitat o manca d'autonomia. 

SALUT COMUNITÀRIA: aprofitem per recordar que des de l’Àrea organitzem activitats gratuïtes que fomenten la cura del cos, el treball emocional i la relació entre membres de la comunitat. Adjunt en aquesta pàgina trobareu el calendari d'activitats actual.

Per a més informació dirigiu-vos a l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament.

BÚSTIA MUNICIPAL DE SERVEIS A LES PERSONES. Adreça electrònica per tal de rebre suggeriments per part de la ciutadania: cttl.persones@castelltersol.cat

Darrera actualització: 10.02.2020 | 13:08