IE Castellterçol

L’institut Escola de Castellterçol és un centre de titularitat pública que acull les etapes educatives del segon cicle d’educació infantil, primària i ESO.

És un centre petit i acollidor, situat a la comarca del Moianès.

Història:

El 15 de setembre de 1974, l’escola Ramona Calvet de Castellterçol va obrir les seves portes per primera vegada. L’edifici es va construir en uns terrenys cedits per la senyora Ramona Calvet i Picas, filla d’una família burgesa de Barcelona. Poc a poc el centre va anar creixent, fins convertir-se en l’ Institut Escola de Castellterçol el curs 2011-2012.

Avui dia som 350 alumnes. Enguany ja hi ha dues promocions d’alumnes que han passat a estudis post-obligatoris. El nostre centre té unes característiques singulars. Ens trobem en un centre amb dos edificis que estan separats per una distància important però formen part d’un mateix projecte, amb professors de dues cultures diferenciades i amb alumnes de totes les etapes educatives obligatòries. El nostre punt fort és el fet de ser propers. El nostre centre és acollidor, els professionals que treballem hi donem molta importància a la tutorització i al seguiment de procés dels alumnes, tot establint vincles i mostrant-nos propers a ells.

c. Rocacorba, 23-29 (primària) i c. Joan Miró sn (secundària) - 08183 Castellterçol - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 668 040
Adreça electrònica: a8071214@xtec.cat
Lloc web: agora.xtec.cat/insescolaramonacalvet/
Darrera actualització: 04.11.2021 | 15:13