Castellterçol senyalitza amb fites la ruta del Casc Antic, del Castell i del Vapor

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 00:00

Ja estan instal·lades la Ruta del Vapor i la Ruta del Castell, i a principis de la setmana vinent s'instal·larà la Ruta del Casc Antic.

Una de les millors maneres de conèixer Castellterçol és a través dels seus itineraris turístics, per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit desenvolupar la senyalització de tres recorreguts molt coneguts com són la ruta del Casc Antic, la ruta del Castell i la ruta del Vapor. Són recorreguts pensats per a conèixer els espais representatius, tot gaudint dels valors patrimonials, naturals i culturals.

Fins ara existien en format paper, però ara, es fa un pas més, i es completa la senyalització posant monòlits en els punts assenyalats, per facilitar a l’excursionista el seguiment de l’itinerari. Aquesta senyalització conté sempre la ubicació geogràfica del lloc on es troba el vianant i una petita explicació del punt en concret.

Al llarg del 2020 es preveu continuar senyalitzant altres itineraris existents de Castellterçol i així enriquir l’oferta turística del municipi.

Darrera actualització: 20.12.2019 | 13:26

Imatges

Ruta del Vapor Ruta del Castell Ruta del Vapor