Castellterçol suspèn activitats esportives i culturals com a mesura preventiva pel coronavirus SARS-CoV-2

Dimecres, 11 de març de 2020

L’Ajuntament seguirà en tot moment les indicacions de la Generalitat que, entre d’altres, obliguen a suspendre o limitar actes segons l’aforament.

L’activació de la fase d’alerta inclou seguir les indicacions que la Generalitat ha fet públiques aquest mateix migdia (les podeu consultar a canalsalut.gencat.cat/coronavirus) i que fa extensives al conjunt de la ciutadania.

En aquest sentit, per tant, a Castellterçol com a la resta de Catalunya se suspenen actes de més de 1.000 persones i es limita a un terç l'aforament dels actes de menys de 1.000 persones per garantir una distància de seguretat. Això inclou tota mena d'espectacles públics, recreatius i d'oci, siguin organitzats per entitats públiques o privades. Aquestes mesures entraran en vigor aquest dijous, 12 de març, per un període inicial de 15 dies.

Per aquest motiu de moment l’Ajuntament de Castellterçol ha decidit posposar la data de les representacions de les obres de teatre que estaven previstes els propers diumenges 15 i 22 de març del cicle d’Escena 42. Es preveu que es puguin desenvolupar més endavant, l’Ajuntament ja informarà de les noves dates previstes així que estiguin fixades.

Tanmateix, també s’han suspès de moment els partits que havien de disputar els clubs locals de Futbol i Futbol Sala per recomanació de la Federació Catalana de Futbol.

 

 

Darrera actualització: 31.03.2020 | 11:20