La Casa Museu Prat de la Riba oberta els diumenges

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 00:00

Els equipaments culturals de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural restaran oberts els diumenges com a mesura per dinamitzar i fomentar la vinculació del patrimoni cultural

La direcció de l'ACdPC (Agència Catalana de Patrimoni Cultural) ha aprovat que els propers diumenges -mentre durin les mateixes restriccions de mobilitat ciutadana actuals i perimetrals entre municipis- tots els equipaments de l'ACdPC, (museus, monuments i jaciments), faran portes obertes, és a dir, entrada gratuïta. Serà només els diumenges i lògicament pels veïns i veïnes del municipi. No es podran fer visites guiades, tal i com fixen les restriccions actuals.

Esperem que aquesta mesura serveixi en la mesura del possible per a que el veïnatge tingui ganes de venir a revistar-nos i recuperar la seva identificació amb la història i l'entitat patrimonial dels seus monuments.

L’objectiu d’aquesta iniciativa té per missió gestionar, amb relació al medi urbà i natural que l’acull, el patrimoni cultural de la Generalitat amb criteris d’integritat, sostenibilitat i eficiència.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 16:42